Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ILYET MIKOR HALLASZ ÁDERTŐl???
  2013-05-09 19:18:50, csütörtök
 
  Putyin megfeddte Netanjahut

Az orosz elnök felhívta az izraeli miniszterelnököt és tudtára adta nemtetszését a Szíria elleni rakétatámadás miatt. Izraelnek sincs joga, mint ahogy más országnak sem, rakétatámadást intézni kénye kedve szerint, főleg nem ENSZ felhatalmazás nélkül. Ezeket a szabályokat mindenkinek be kell tartania. Mivel Izrael nem hajlandó betartani, ezért Putyin közölte Netanjahuval, hogy az orosz szakértők megkezdték a szíriai légvédelem kiképzését a legmodernebb légvédelmi rendszerek használatára, és rövid időn megkapja Szíria az S-300-as légvédelmi komplexumokat. Ahogy Putyin elnök fogalmazott, "nem tűri tovább a Damaszkusz elleni izraeli támadásokat, és lépéseket fog tenni".

Izrael azonnal Washingtonhoz futott, lépjenek közbe Moszkvánál, hogy ne szállítsák le ezeket a légvédelmi rendszereket. Az izraeli légierő ugyanis tisztában van vele, hogy a jelenlegi szíriai légvédelem (15-20 éves modernizált orosz technológia) megfelelő képességekkel rendelkezik a repülőgépek ellen, azonban úgy mint a legutóbbi támadást is, repülőről indított műholdvezérlésű rakétákkal hajtották végre, és ez ellen a szíriai légvédelem nincs felkészülve. Az S-300 azonban képes UAV-ok, lopakodók, szárnyas rakéták, és hasonló eszközök leküzdésére. Így gyakorlatilag a zsidó légierő nem tud majd hatékonyan célpontokat támadni Szíria területén, sőt, komolyabb együttműködés esetén Libanonban sem.

Ami még lényegesebb, hogy Moszkva folytatja Szíria számára az Iskander rakéták telepítését. Ezek a rakéták a nyugati légvédelmi képességeket ismerve megfelelő manőverező képességgel bírnak, vagyis a vaskupola teljességgel hatástalan ellene, 300 km-es távolságban 5 méteres pontossággal találja el a célt. Ez a rakéta nukleáris harci résszel is felszerelhető.

Putyin közölte Netanjahuval, hogy nem fogják eltűrni az Asszad rendszer megdöntését sem Izraelnek, sem Katarnak, vagy Törökországnak, ezt vegyék figyelembe a politikai lépéseik során. Tény, hogy Jordánia területén az Egyesült Államok kiképzői már folytatják a terroristák kiképzését, a modern amerikai fegyverek használatára. Ezek még egyelőre nem jelentek meg Szíriában, mivel az embargó fékezi a folyamatot. Csakhogy az embargó feloldása, amelyet elfogadott az amerikai szenátus, már lehetővé teszi a fegyverek eladását. A nyugat terve szerint a szomszédban állomásozó izraeli légierőnek annyi lenne a feladata, hogy kényes pillanatokban egyengeti az utat a fegyveres terrorista csoportok előtt. Ezt a szándékot húzza keresztbe Putyin, miszerint minden eszközzel fel fognak lépni a jelenlegi rendszer megdöntése ellen, és ha kell a legmodernebb csapásmérő fegyvereket is rendelkezésre bocsájtják.

Ez a telefonbeszélgetés éppen azon a napon hangzott el, amikor John Kerry Moszkvában tartózkodott. Érthető tehát, hogy miért nem sikerült az amerikai külügyminiszternek elérnie semmit Moszkvában.

Netanjahu ráadásul újabb pofont is kapott sanghaji látogatása alatt, ahol a kínai vezetőkkel találkozott. A Damaszkusz elleni rakétatámadások előtt ugyanis a kínaiak a palesztin vezetőkkel tárgyaltak, és azért hívták meg a zsidó miniszterelnököt, hogy átadják Kína Palesztinával kapcsolatos béketervét. A béketervre azonban egy napot várnia kellett Netanjahunak, mivel a támadás hírének hallatára a tervet módosította a kínai vezetés. A tervet már a találkozó előtt nyilvánossá tették, jelezve, hogy azon semmit nem fognak már módosítani, Netanjahunak nincs tárgyalási lehetősége, sem beleszólása a kínai dokumentumba. Izrael ezzel zsinórban a harmadik hatalmas politikai öngólt lőtte mindössze egy hét leforgása alatt. A kínai béketerv alapja, a zsidók visszatérése az 1967-es határok mögé. Ezen kívül számos emberi jogi és civilekkel szembeni kitételt tartalmaz.

Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/05/09/putyin-megfeddte-netanjahut
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, műholdvezérlésű, rakétatámadások, rakétatámadást, törökországnak, komplexumokat, rakétatámadás, palesztinával, képességekkel, felszerelhető, washingtonhoz, gyakorlatilag, rendelkezésre, együttműködés, felhatalmazás, pillanatokban, tartózkodott, netanjahuval, netanjahunak, használatára, legmodernebb, pontossággal, rendszereket, nemtetszését, dokumentumba, visszatérése, teljességgel, képességeket, támadásokat, képességgel, technológia, fogalmazott, terroristák, fegyvereket, célpontokat, lényegesebb, orosz elnök, izraeli miniszterelnököt, szabályokat mindenkinek, orosz szakértők, szíriai légvédelem, legmodernebb légvédelmi, légvédelmi rendszereket, izraeli légierő, jelenlegi szíriai, repülőgépek ellen, legutóbbi támadást, zsidó légierő, nyugati légvédelmi, vaskupola teljességgel, rakéta nukleáris, politikai lépéseik, ILYET MIKOR HALLASZ ÁDERTŐl, Mivel Izrael, Ahogy Putyin, Egyesült Államok, John Kerry Moszkvában, Kína Palesztinával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png ház  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt kívánok  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Őrizkednünk kell...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Reménység és erő Krisztustól e...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Akik bántanak téged  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Idő  Éretlen vers  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png nő  A sors  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png kislány  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Soha ne kedvezz...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png csokor  Png virág  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  A másik dolog,  Makszim Gorkij gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Alvó cicák  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Png lepke  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  A jó emberek mindig szépek mar...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A másik dolog,  Alázat  Esti kép  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Krisztinától  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
orosz elnök, izraeli miniszterelnököt, szabályokat mindenkinek, orosz szakértők, szíriai légvédelem, legmodernebb légvédelmi, légvédelmi rendszereket, izraeli légierő, jelenlegi szíriai, repülőgépek ellen, legutóbbi támadást, zsidó légierő, nyugati légvédelmi, vaskupola teljességgel, rakéta nukleáris, politikai lépéseik, terroristák kiképzését, modern amerikai, embargó fékezi, embargó feloldása, amerikai szenátus, fegyverek eladását, nyugat terve, szomszédban állomásozó, fegyveres terrorista, szándékot húzza, jelenlegi rendszer, legmodernebb csapásmérő, napon hangzott, kínai vezetőkkel, palesztin vezetőkkel, zsidó miniszterelnököt, béketervre azonban, napot várnia, támadás hírének, tervet módosította, kínai vezetés, találkozó előtt, kínai dokumentumba, harmadik hatalmas, kínai béketerv, zsidók visszatérése, 1967-es határok, miniszterelnököt, műholdvezérlésű, rakétatámadások, rakétatámadást, törökországnak, komplexumokat, rakétatámadás, palesztinával, képességekkel, felszerelhető, washingtonhoz, gyakorlatilag, rendelkezésre, együttműködés, felhatalmazás, pillanatokban, tartózkodott, netanjahuval, netanjahunak, használatára, legmodernebb, pontossággal, rendszereket, nemtetszését, dokumentumba, visszatérése, teljességgel, képességeket, támadásokat, képességgel, technológia, fogalmazott, terroristák, fegyvereket, célpontokat, lényegesebb, megdöntését, leküzdésére, módosította, repülőgépek, nyilvánossá, beleszólása, felkészülve, távolságban, telepítését, kapcsolatos, mindenkinek, rendelkezik, modernizált, szabályokat, találkozott, szomszédban, légvédelmi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.